Om oss

Vallø Bowling AS startet opp igjen juni 2017 av familien Gran Persson som er ihugga bowlingentusiaster. «Endelig kan jeg begynne å jobbe med hobbyen min» siterte Roar Gran Persson til Tønsbergs Blad. Kommer du på besøk til hallen, møter du stort sett alltid Roar, Else eller Aleksander på plass. Er ikke de tilstede, møter du Irene som har jobbet i hallen i 10 år.

Det er 12 baner og 2 profesjonelle biljardbord som er plassert i et eget rom. de fleste baner har også grind, som gjør at barna syntes det er ekstra gøy å spille bowling. Vi har i tillegg hjelpemidler for funksjonshemmede så de også stortrives.

Barnebursdager er veldig populært i hallen. Bursdagspakken inneholder bowling, pizza, brus og slush. Foresatte kan ta med egne kaker. Det blir også dekket opp til bursdagsselskap i eget rom. Ønsker du å ha et spesielt tema, er det bare å avtale med hallen, så ordner vi det meste.

Firmaevent er også populært. Å spille bowling er et veldig bra sosialt arrangement. Vi ordner med drikke og pizza fra Tønsberg Pizza avd. Tolvsrød, dere ordner det sosiale og hyggelige selv. Det er bare å kontakte oss, så holder vi av baner og rom til dere.